Samen Zorg

Adviestool

Hoe werkt de app
Close

Hoe werkt de Samen Zorg app?

Hoe werkt de app:

Op het eerste scherm selecteert u wat voor soort gebruiker u zelf bent. Als u 'Iedereen' kiest zullen alle beschikbare mogelijkheden getoond worden. Bij een andere keuze wordt alleen getoond wat voor die doelgroep geldt.

 

Op het tweede scherm selecteert u eventueel voor welke soort gebruiker u oplossingen zoekt. U kunt ook direct de verschillende soorten oplossingen selecteren. U ziet per groep gebruikers en/of oplossingen direct hoeveel resultaten er zijn, terwijl u onderin het grijze scherm direct ziet hoeveel resultaten uw selecties in totaal opleveren. Het is natuurlijk mogelijk dat uw keuzen geen resultaten opleveren.
 
Als u onderin het Resultaten scherm op Bekijken klikt krijgt u de gevonden oplossingen te zien, waarbij in procenten aangegeven wordt in welke mate de oplossingen voldoen aan de zoekcriteria. Met het pijltje helemaal rechts kunnen gevonden oplossingen opengeklapt worden om de details te bekijken. 
 
In het opengeklapte scherm kunnen de details van de gevonden oplossing bekeken worden. Als er een website adres getoond wordt kan men direct naar de website van de aanbieder gaan.
Op elk moment kunt u de gevonden oplossingen naar een in door u in te vullen e-mailadres laten sturen. In de verzonden mail treft u een overzicht van alle door u gevonden oplossingen aan.

 

Over de Samen Zorg app:

Door samen zorg te regelen met betrokkenheid van familie, partner, buren en vrijwilligers voeg je eigen regie toe aan je dagelijks leven. Deze app geeft je steun in het vinden van apps of websites, die je samen kunt gebruiken in de zorg voor elkaar, in het bijzonder ouderen in de thuissituatie.

Voor de samenstelling van deze app zijn we afhankelijk van de openbaar beschikbare informatie van alle opgenomen hulpmiddelen. Deze informatie wordt op basis van de door u ingevoerde criteria gefilterd en gesorteerd.

Heeft u tips, aanvullingen of verbeterpunten, geef deze door aan hulp@hulpbijdementie.nl

Deze app is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Limburg in het kader van de werkplaatsen dementie en ouderenzorg (2015-’16)

De app geeft richting aan uw zoekopdracht op basis van de door u ingevoerde gegevens. Met verder onderzoek (start bijvoorbeeld door op de link in de toelichting te klikken) moet u beoordelen of het voorstel voor u geschikt is. Aan het einde van uw zoekactie kunt u het advies aan u zelf laten toesturen via email.